Page MenuHomeMiraheze

Page Preview no longer working on dreamsitwiki
Closed, ResolvedPublic

Description

  1. Page preview stopped working.
  2. how to install semantic mediawiki?

Event Timeline

RhinosF1 added a subscriber: RhinosF1.

We don’t offer semantic mediawiki

@RhinosF1, page preview stopped working...

Reception123 renamed this task from Two issues... to Page Preview no longer working on dreamsitwiki.May 22 2020, 17:34
Reception123 moved this task from Backlog to Deployed Extension Bugs on the Extensions board.

@Pfyh Could you please give us more details? Is there an error?

@Pfyh Could you link to a page where it usually worked?

Hello @Reception123, he worked on everything, both in the categories: https://dreamsit.com.br/wiki/Category:ANGULAR, as well as in the links inside the articles: https://dreamsit.com.br/wiki/Angular

@Paladox, I'm selecting, I save, but when I come back, it is not marked. Is it a problem?

@Paladox, I purge and purge cache and refresh the page. But when I go back to check Show Popups by default it is unchecked.

@Paladox and @Reception123 , are you configuring my wiki? My logo and favicon are gone ...

And she's all disfigured ...
Was it you? If not, someone is doing it ...

There's something wrong. Why my logo and favicon are also gone and I can't replace them and when I see in another browser my mediawiki is out of shape.

In T5634#110309, @Pfyh wrote:

There's something wrong. Why my logo and favicon are also gone and I can't replace them and when I see in another browser my mediawiki is out of shape.

We are investigating.

Thank you @Paladox, logo and favicon came back, but the page preview didn't come back ... will it take a while?

@Pfyh Sorry for the delay, does this work for you now?

@Reception123, not so far. The error still remains. It always worked.

Please, help me @Reception123 , @Paladox, @Examknow , @RhinosF1, @NDKilla:

what will that be? Is there a page here that is working on miraheze that you can show me some additional settings?

@Reception123 , error 502!!! Is that you? 502 Bad Gateway in my page...

In T5634#112541, @Pfyh wrote:

@Reception123 , error 502!!! Is that you?

No, Probably @Southparkfan doing some maintenance

Thank you @RhinosF1...I was worried

In T5634#112544, @Pfyh wrote:

Thank you @RhinosF1...I was worried

Is it working now?

In T5634#112546, @Pfyh wrote:

@RhinosF1 not yet...

What country are you connecting from?

In T5634#112546, @Pfyh wrote:

@RhinosF1 not yet...

What country are you connecting from?

The cache proxy your custom domain is set to go through (cp6) is being worked on at the moment.

You should follow https://meta.miraheze.org/wiki/Custom_domain and point the cname to mw-lb.miraheze.org

But @RhinosF1 paladox made the change and it was ok

In T5634#112552, @Pfyh wrote:

But @RhinosF1 paladox made the change and it was ok

You said page preview still isn't working. I've removed Paladox as asignee as they can't find the issue. We'll be looking into it soon.

Ok. @RhinosF1 Are you from different groups? Do you think I better aim even for mw-lb.miraheze.org?

In T5634#112554, @Pfyh wrote:

Ok. @RhinosF1 Are you from different groups? Do you think I better aim even for mw-lb.miraheze.org?

If you point it to mw-lb then you won't get 502s when only cp6 fails

@RhinosF1 , So, I put mw-lb.miraheze.org, saved and it will be already configured? Or do I depend on your server's response?

In T5634#112556, @Pfyh wrote:

@RhinosF1 , So, I put mw-lb.miraheze.org, saved and it will be already configured? Or do I depend on your server's response?

It should work fine

@Pfyh: We still see it set cp6 on our end but it could be the dns cache